zondag 4 december 2011

Flaptekst #12


Rustig de bal Rondspelen. Opstomen naar het vijandelijk doelgebied. Je tegenstander uitspelen via een Een-tweetje. En vervolgens: Scoren! 

Speciaal ter gelegenheid van het naderende EK in Polen en Oekraïne, komt oud-voetballer Arno Leemhuijs met een herziene editie van zijn welbekende ROES-methode. Al sinds de eerste verschijning van de managementmethode, in 1997, doet ROES zijn werk: niet alleen op het veld, maar ook in organisaties van diverse aard. Tientallen managers lieten zichzelf graag in een ROES brengen door Leemhuijs’ effectieve mix van praktische handvaten en de laatste wetenschappelijke inzichten. Daar voegt de oud-international nu de kracht van social media aan toe. Want de moderne manager weet dat de strijd niet slechts op de werkvloer, maar steeds vaker ook in de virtuele ruimte plaatsvindt.

Arno Leemhuijs (1962) maakte in de jaren tachtig en negentig naam als spijkerharde libero bij RKC, Feyenoord en Borussia Dortmund. Hij kwam 27 keer uit voor het Nederlands Elftal (en scoorde daarin één keer, tegen Ierland – met het hoofd).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten